Ini Sebab Orang Caina Tak Mau Masuk Islam

658001
Published on June 17 ,2017 by Lagi Rame

Category

10 comments

  • Darin Sayed
    Darin Sayed 15 hrs ago 0935

    indonesia dan Malaysia old the best kita ngk usah musuhan kita ini saudara seiman baik indonesia maupun Malaysia kita harus rukun insyaallah kita umat Islam masuk surga semua amin amin ya robbal alamin,

    Reply
  • Arhiel 99
    Arhiel 99 3 days ago 5715

    Apakah beliau seorang ustadz,,,ngefans sya..

    Reply
  • Muhammad Amri Amri
    Muhammad Amri Amri 6 days ago 3415

    Sya nma je tukar muhamad amri bin anggat

    Reply
  • Azamor Muiza
    Azamor Muiza 7 days ago 2910

    China, Jepang, Eropa, Amerika, Afrika atau apapun itu, selama mereka Muslim, mereka adalah saudara kita.

    Reply
  • Webirds Enterprise Webirds
    Webirds Enterprise Webirds a week ago 3214

    Bersyukur,, tuan di beri taufik hidayat kepada agama islam.. Pendirian tuan sangat tepat dan bijak.. Srmua krn Allah

    Reply
  • Edi Pasgo Edi
    Edi Pasgo Edi a week ago 2735

    Saya ga mandang suku n bangsa..
    Satu agama saudara saya..
    Saudara seiman saya..
    Asalamualaikum ustaz..

    Reply
  • Arhista Ok
    Arhista Ok a week ago 3140

    very good... sangat setuju. saudara lim. nama adalah warisan dari orang tua.

    Reply
  • Shavin Amirul
    Shavin Amirul a week ago 1909

    Betul ckp die ni .. melayu selqlu buat mcm yg islam tu die punya dn kutuk kaum lain padahal islam ni satu dunia melayu buat mcm islam ni die punya tapi kebanyakan kes zina,dadah,buang anak dan lain2 kebanyakan nya org melayu yg buat dn bukan kaum lain yg bukan islam yg buat perkara begitu

    Reply
  • mas kucrut
    mas kucrut 2 weeks ago 0342

    ALAHUAKBAR

    Reply
  • Sirajudin Sirat
    Sirajudin Sirat 2 weeks ago 5202

    Alhamdulillah. Sgt brsetuju tentang nama. Yg pnting nama mmpunyai mksud yang baik2. Itu sudah memadai

    Reply

Add your comment

Your email address will not be published.